exkl. moms
inkl. moms

Vårt ord håller hela vägen

AkkaFRAKT är en ledande transport- och logistikkoncern i södra Sverige. Vi utför tjänster inom områdena entreprenad, logistik, jordbruk, handel och industri.

Vi erbjuder leveranser av matjord, grus och makadam till privapersoner. När du anlägger din trädgård, en ny garageuppfart, en uteplats eller bygger ett uterum levererar AkkaFRAKT sand, grus och makadam. Vi har stor erfarenhet och kunskap om de rätta materialen för att ditt slutresultat ska bli så bra om möjligt och vara till glädje i många, många år.

Vi levererar rätt material, i rätt mängd och rätt tid till den plats du har anvisat. Instruktion om hur du anvisar tipplats finns här.

Om det saknas anvisning för lossningsplats ställer chauffören säckar på lämplig plats.

Behöver du slänga grejor?
Hyr container av oss.

Vid renovering, flyttning, vårstädning av trädgården eller garagerensning är det bekvämt med en container. Vi har över 2 600 containrar i olika storlekar och för olika ändamål. Vi ställer ut containern på den plats du önskar och hämtar när du ringer och ber oss om det. Beställ container på tel 046-280 79 40.

Behöver du lyfta något stort och tungt?
Vi har kranen.

Kranbilar är en god hjälp vid flera vanliga situationer för dig som är tomtägare. Vid trädbeskärning eller -fällning, eller då du behöver lyfta något tungt och otympligt som en båt eller en friggebod. Vi lyfter från gatan in på tomten eller tvärtom. Beställ kranbil på tel 046-280 79 30.